Παραγωγή Φρέσκου Παγωτού – Gelato

Καθ΄όλη την διαδικασία παραγωγής, συσκευασίας αλλά και μεταφοράς του παγωτού τηρούνται αυστηρές προδιαγραφές υγιεινής. Ο σύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, η εμπειρία μας στον τομέα της ζαχαροπλαστικής και το μεράκι για δημιουργία μας δίνουν την δυνατότητα να δημιουργούμε γεύσεις που συνδιάζουν το παραδοσιακό με το νέο, την ιταλική κουλτούρα με την ελληνική και βέβαια τα αγνά υλικά της ελληνικής γης με τις ιταλικές γεύσεις και συνταγές.

Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται είναι πιστοποιημένες σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Γάλα, κρέμα γάλακτος, φρούτα, ξηροί καρποί, κ.α. είναι από μικρές παραγωγικές μονάδες από την Ελλάδα και οι ιδιαίτερες γεύσεις προέρχονται από υλικά τα οποία εισάγονται από φημισμένες ιταλικές εταιρείες.

Η καθημερινή και οργανωμένη παραγωγή παγωτού αποκλειστικά και μόνο με ελληνικό φρέσκο γάλα και αγνά υλικά, έχει ως αποτέλεσμα οι πελάτες μας να παραλαμβάνουν ένα προϊόν “ημέρας”. Αυτό συνεπάγεται υψηλή ποιότητα, ολοκληρωμένη γεύση, εντυπωσιακή εμφάνιση και βέβαια ανταγωνιστικές τιμές. Σε συνδιασμό με τη σωστή διατήρηση και προβολή του προϊόντος είναι βέβαιο ότι το παγωτό της Gelateria Dimitriou θα αποτελέσει πόλο έλξης για το καταναλωτικό κοινό.

Διαδικασία Παραγωγής Φρέσκου Παγωτού

Πρώτο στάδιο

Δεύτερο στάδιο

Τρίτο στάδιο

Τελευταίο στάδιο

Παρασκευή μικρών waffles

Παρασκευή Μιλφέιγ μπροστά στα μάτια σας