Συνεργασία

Η Gelateria Dimitriou είναι μια βιοτεχνία παραγωγής και εμπορίας παγωτού Gelato. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία της στον τομέα του παγωτού συνεχώς εξελίσσεται παρακολουθώντας τις διεθνής εξελίξεις επάνω στον τομέα της, αλλά συμμετέχοντας και σε εξειδικευμένα σεμινάρια και εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Η πώληση του παγωτού Gelato, δεν βασίζεται μόνο στην δυναμική που έχει το προϊόν από μόνο του. Όσο ποιοτικό και γευστικό είναι το παγωτό δεν αρκεί αυτό μόνο. Η ειδική βιτρίνα παρουσίασης και διατήρησης, η θερμοκρασία αποθήκευσης, μεταφοράς και πώλησης, ο τρόπος σερβιρίσματος αλλά και γαρνιρίσματος, η επιλογή των γεύσεων ανάλογα την εποχή και το αγοραστικό κοινό, η εύρεση κατάλληλου καταστήματος αλλά και η διαμόρφωση του ως Gelateria είναι μόνο λίγοι από τους παράγοντες που θα πρέπει να εξεταστούν από κάποιον που ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με το παγωτό.

Εμείς σε αυτή την προσπάθεια είμαστε δίπλα στον συνεργάτη μας και τον στηρίζουμε σε όλους τους τομείς. Μπορούμε να δώσουμε λύσεις και προτάσεις ώστε να βοηθήσουμε ουσιαστικά στη δημιουργία μιας πετυχημένης Gelateria.

Με ένα και μοναδικό στόχο!

Καθημερινά φρέσκο παγωτό Gelato!